Анджелина изпадна в депресия след новината за леля си

Гласувайте за статията

Анджелина Джоли е буквално съсипана след като леля й, която й е като втора майка, си отиде от тежката диагноза рак на млечната жлеза

 

Лелята на Анджелина Джоли си отиде на 62-годишна възраст в болница в Сан Диего. Смъртта настъпи само няколко седмици след като актрисата съобщи, че си е отрязала двете гърди, за да не я сполети тежката диагноза рак на млечната жлеза.

Лелята на Анджелина си отиде от рак и актрисата е съсипана

Лелята на Анджелина си отиде от рак и актрисата е съсипана

Деби Мартин е като втора майка за Анджелина и тя буквално е съсипана от болка.

Майката на Анджи почина от рак на гърдата през 2007 г., а сега съдбата прибра и сестрата на родителката й.

Анджелина с майка си преди да почине от рак

Анджелина с майка си преди да почине от рак

В тялото й е бил открит същият раков ген BRCA1, но Деби Мартин е научила новината едва през 2004 г., когато болестта вече е нанесла жестоки поражения, съобщи АП. Лелята на 37-годишната Джоли я е подкрепила за трудното й решение да отреже гърдите си и да премахне яйчниците си, което предстои. Самата тя е искала да го стори, но вече е било късно и е нямала тази възможност.

Красивата кинозвезда преживява изключително мъчително случилото се с леля й, разкрива чичото на Анджелина. „Тя не е в състояние да бъде с нас сега, но ни изпрати любовта и съболезнованията си…”. През последните дни машини са поддържали живота на леля й и не е имало шанс тя да бъде спасена. Преди да разбере това от лекарите, съпругата на Брад Пит е таяла надежда и непрекъснато е била близо до леля си.

След тъжната развръзка, прелестната идолка на милиони по света, е потънала в траур, а любимият й е обезпокоен, че тя отново е в дълбока депресия. Нейните опасения да не бъде засегната от рака са съвсем основателни, но скръбта й може да увеличи рисковете и да отключи коварното заболяване.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар