Анджелина Джоли стана за смях в клип на 50 Cent

Гласувайте за статията

Анджелина Джоли /Angelina Jolie / стана за смях в клип на 50 Cent

Анджелина Джоли /Angelina Jolie /стана за смях в ново видео. Рапърът 50 Cent реши да направи пародия с новия филм на актрисата „Господарката на злото“. Увенчан с огромни черни рога, точно като Анджи музикантът направи уникално изпълнение.

Клипът стана сензация в социалните мрежи, а музикантът доста добре се позабавлява на гърба на колежката си.

Всъщност видеото се оказа по идея на 50 Cent и Джими Кимел. Докато гостуваше в шоуто му, 50 Cent сподели, че е въодушевен от новия филм на Анджи. В крайна сметка музикантът не се сдържал и решил да се пошегува с последния проект на звездата. За отрицателно време пародийния клип се превърна в хит и стана повод за редица коментари, пише kajgana.com.

50 Cent си направи шега с Анджелина Джоли /Angelina Jolie/

50 Cent си направи шега с Анджелина Джоли /Angelina Jolie/

Почитатели и фенове на проекта коментират, че това определено е един от най-забавните проекти на 50 Cent, който са виждали. А други се посмяха на краткото клипче, което пародира Анджелина. Джоли /Angelina Jolie /влезе в ролята на злодейка, специално за новия касов хит на Дисни и жъне успех след успех.

Всички предвещаваха пълен провал на филма, чиято идея за „Спящата красавица“ е толкова изтъркана, но както се оказа дори в Холивуд грешат. Особено, ако в главната роля е Анджелина Джоли/Angelina Jolie /.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар