Анджелина Джоли и Брад Пит прекарали Свети Валентин разделени?

Анджелина Джоли и Брад Пит прекарали Свети Валентин разделени?
5 (100%) 1 vote

Анджелина Джоли и Брад Пит не са били заедно навръх романтичния празник

Анджелина Джоли и Брад Пит са прекарали Свети Валентин разделени. Двамата не са били заедно навръх най-романтичния празник, а феновете им веднага се притесниха, че любимците им са се разделили. Притесненията им обаче се оказаха напразни. Макар Анджелина Джоли и Брад Пит действително да не са били заедно навръх Свети Валентин, причината за това не е, че двамата са сложили край на връзката си.

Анджелина Джоли и Брад Пит на наградите БАФТА

Анджелина Джоли и Брад Пит на наградите БАФТА

Анджелина Джоли и Брад Пит просто са били на различни континенти на празника. Актьорът си е бил в САЩ, докато половинката му е снимала филм в Австралия. Още в събота, на следващия ден след Свети Валентин обаче двамата са се събрали в Лондон, където присъстваха на раздаването на наградите БАФТА, видяха от Daily Mail.

Припомняме ви, че слуховете за раздялата между Анджелина Джоли и Брад Пит станаха особено упорити в последните дни, след като актрисата вдигна луд скандал на половинката си пред очите на десетки очевидци. И то заради избор на вино. В последствие близки до двойката разкриха, че красавицата отново избесняла срещу Брад след като той похарчил 12 бона за подаръци за Свети Валентин, но не за нея, а за дъщерите им.

Разходът бил напълно излишен според актрисата, тъй като момичетата били прекалено малки, за да оценят жеста на баща си. Изглежда обаче това са били само временни дрязги, тъй като на церемонията по раздаването на наградите Анджелина Джоли и Брад Пит изглеждали по-влюбени от всякога.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар