Анджелина Джоли бясна, Брад пръсна 12 бона за Свети Валентин, но не за нея

Анджелина Джоли бясна, Брад пръсна 12 бона за Свети Валентин, но не за нея
5 (100%) 1 vote

Анджелина Джоли спретнала поредния скандал на половинката си заради празника

Анджелина Джоли сериозно е избесняла срещу Брад Пит навръх романтичния празник Свети Валентин. Актрисата била много недоволна от факта, че половинката й пръснал цели 12 бона за подаръци за празника. Нито един от тези подаръци обаче не бил предназначен за самата нея.

Анджелина Джоли отново спретна скандал на Брад Пит

Анджелина Джоли отново спретна скандал на Брад Пит

Брад купил диамантени огърлици за трите му дъщери от Анджелина Джоли. Бижутата били във формата на сърце, а идеята на секссимвола била да покаже на щерките си – Захара, Шайло и Вивиан, че ги обича не по-малко от майка им. Това обаче никак не се понравило на самата Анджелина Джоли. Актрисата била на мнение, че момичетата, най-голямата от които – Захара, е на 9, са прекалено малки, за да оценят стойността на подаръка, научиха от hotarena.net.

Дали заради това или поради друга причина, но няма никакви данни как холивудската двойка е прекарала празника на влюбените. От персонала на хотела в Австралия, където в момента Анджелина Джоли снима филм са издали, че тя и Брад изобщо не са отбелязали Свети Валентин. Това накара феновете да мислят, че отношенията между любимците им отново буксуват.

Припомняме ви, че преди няколко дена Анджелина Джоли спретна луд скандал на половинката си в ресторанта на хотела им пред очите на десетки очевидци. Актрисата се разгневила, че Брад избирал виното за обяда им прекалено бавно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар