Анастасия на Цеца Величкович се ожени

Анастасия на Цеца Величкович се ожени
5 (100%) 1 vote

Щерката на Цеца Величкович и Аркан изгоря!

Красавицата разби милиони мъжки сърца като се ожени. Избраница на тъмнооката хубавица се оказа приятелката й Катарина Минич. „Влюбените“ обявиха чувствата дори във Фейсбук.

Щерката на Цеца Величкович пак се прояви

Щерката на Цеца Величкович пак се прояви

За щастие всичко това се оказа шега, или поне закачка на Анастасия към приятелката й. Красавицата не откри думи да изрази привързаността си към нея и потърси друг начин да признае чувствата си.

Палавата дъщеря на убития сръбски мафиот Желко Ражнатович—Аркан не за първи път „хвърля бомба” във Фейсбук и предизвиква куп коментари в мрежата. Много скоро тя загатна пред поклонниците какви прелестни форми крие под дрехите си и предизвика небивал фурор и отглас, както и хиляди предложения за брак.

Приятелите й доста се посмяха

Приятелите й доста се посмяха

Анастасия не прие на сериозно нито едно от тези предложения и предпочете да си направи поредния майтап. Тя публично демонстрира горещи чувства към най–близката си приятелка. Приятелите й не пропуснаха да се посмеят на шегата заедно с нея.

„Само гледай сега като се появи това в медиите“,написа един от тях, а друг добави: „Вече виждам заглавията:”Щерката на Цеца се отдаде“, „И то на жена“, „Наистина!“, „Пожелаваме ви дълги години щастие“, майтапят се те.

Други обаче са на мнение, че този Анастасия е прекалила с шегите и е време да се вземе насериозно. Още повече, че провокацията й обиколи таблоидите в Сърбия.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар