Ами сега? Мелиса на Пацо хлътна по Венета

Гласувайте за статията

Фолк певицата Мелиса си падна по водещата

Фолк певицата Мелиса призна, че таи нежни чувства към водещата Венета Райкова. Звездата от новата риалити поредица „Укротяване на опърничавия“ май ще се окаже последователка на Сафо. Блондинката, която според някои е копие на самата Венета изглежда е силно увлечена по нея. И дори си мечтае да има по-близки отношения с нея.

Мелиса на Пацо хлътна по Венета

Мелиса на Пацо хлътна по Венета

Новината, че кандидатката за сърцето на Пацо предпочита и представителки на нежния пол предизвика доста коментари в мрежата. Чуха се мнения, че чаровницата въобще не се интересува от брадъра, а се е навила да участва само, за да е близо до дамата на сърцето си.

Самата Мелиса  не скри и мераците си към самата Венета, докато й бе гост в предаването „Горещо“.

На страницата си в социалната мрежа водещата от своя страна не остана безучастна. И къде на майтап, къде насериозно заяви, идеята й допада. „Ще взема да пробвам, да знам какво е… сега ми се е паднал късмета, пък и момичето е хубаво!!“, коментира блондинката пред феновете си.

Те от своя страна я бъзикаха да не дразни Тишо. „Шшшшшшшшт да не научи Тишо за мераците…)))“, шегуват се почитатели на Райкова. А други се бъзикат, че Мелиса направо е разбила сърцето на горкия Пацо.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар