Алла Пугачова заплашва със саморазправа в ефир

Гласувайте за статията

Знаменитата Алла Пугачова е преустановила кариерата си и се е отдала на семейството си, пише “Уикенд за жената”. Изморена от концерти, репетиции и музикални изяви, тя споделя, че е закрила радио “Алла” и не иска да бъде замесвана в интриги. Поводът за гневния изблик на музикалната икона, стана нахална нейна двойничка, която я предизвика в ефир. Алла приема много лично всяка закачка, свързана с музикалната й кариера или визия, и смята, че е неприемливо някой да печели на неин гръб.

Разгневената поп изпълнителка се изказва доста гневно по повод на всички, опитващи се да печелят дивиденти, възползващи се от името, което тя вече е създала. Алла смята още, че тя има талант, който й е позволил да придобие такава популярност и не позволява на някой да се гаври с всичко, което е постигнала сама.

Известната руска изпълнителка беше за последен път в София миналата година, когато изнесе концерт. Тя смята, че това е последното й участие на българска сцена и разкри желанието си да релаксира в домашна обстановка. Алла е добре позната и обичана в България, но феновете й ще я виждат все по-рядко. Певицата е родена на 15 април 1949 година и скоро имаше рожден ден, който отпразнува с Максим Галкин и други близки приятели.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Trackbacks/Pingbacks

  1. Елена Ширинина: Не съжалявам, че подарих децата си на Пугачова | alternativno.net - 08.10.2013

    […] жена износила близнаците на Алла Пугачова проговори. Синеоката красавица от Казан Елена […]

Добавете коментар