Алисия заряза Михайлов сам в Турция, остава в България

Гласувайте за статията

Ники Михайлов избира сам къща в Турция, Алисия остава в България

Ники Михайлов и Алисия отложиха плановете за общ семеен дом в Турция. Оказа се, че непреодолими пречки няма да позволят на звездите да заживеят заедно в  източната ни съседка. А причината за това е синът на певицата Валери Божинов – младши.

Какво вече първи ви съобщихме, футболистът подписа с един от най-престижните турски отбори — „Мерсин“ и си търси къща в района на града. Усилено се говореше, че двойката ще се събере да живее там заедно, но плановете им обаче могат да се окажат отложени за неопределено време, тъй като певицата има задължения към един не по-малко важен мъж в живота си — синът й Валери. Футболистът дори лаконично обяви, че не са решили окончателно дали тя ще се мести в Турция, заедно с него, тъй като Валерко е на първо място и за двамата.

Алисия заряза Ники Михайлов сам в Турция заради малкия Валери

Алисия заряза Ники Михайлов сам в Турция заради малкия Валери

Малкият Валери на 15 септември е първокласник и Алисия има сериозни отговорности към него. Освен това певицата не може да го повери на баща му, който пък замина да играе в Италия и вече търси там дом за второто си семейство. За да не изпусне празника на малчугана, Михайлов също е отложил пътуването си и тренировките в Мерсин, за да бъде с тях.

Що се отнася до Мерсин, градът, който е малко по-голям от София, е изключително популярен не само на Балканите, но и в цял свят, заради многото развлечения, хубавото и винаги топло време, както и заради бързото си развитие. Освен това се намира близо до курорта Анталия, което го прави още по-привлекателен за дом на Ники и Алисия.

На изпълнителката й се налага да впрегне и въображението си като дизайнер и декоратор, тъй като се говори, че този път тя ще обзавежда дома на футболиста, дори и да не живее в него. Докато Ники Михайлов беше в Холандия, с Алисия се виждаха само от време на време, но поне сега ще могат да бъдат по-дълго време заедно, разкриват техни приятели.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар