Алисия залитна по кичозния стил на Николета (СНИМКИ)

Алисия залитна по кичозния стил на Николета, възмущават се феновете й

 

Алисия залитна по кичозния стил на Николета!

В това се убедиха феновете й, след като видяха последните й снимки.

Алисия залитна по кичозния стил на Николета
Алисия залитна по кичозния стил на Николета

Панделката на главата може да е модерна сред тийнеджърките, но нито плейметката, нито певицата могат да се похвалят, че им отива, одумват ги в мрежата, разбра Kliuki.net.

По принцип Алисия е много елегантна и се облича като супер класна дама. При нея всичко е премерено, актуално и отива на фигурата й. В последно време обаче се забелязва известна закачливост при нея.

Алисия пак е готина, просто е по-палаво настроена напоследък
Алисия пак е готина, просто е по-палаво настроена напоследък

Преди дни я зърнахме на кънки, а сега се носи като момиченце. „Няма лошо! Като не ви харесва, не я гледайте, никой не ви кара насила!”, изригнаха верните й защитници.

А Алисия пак си е чаровна, въпреки палавата намеса в косата си и тази лолитска визия, смятат обожателите й. За разлика от други, които въобще не споделят това мнение, но те пък се успокояват, че на Алисия причудливото хрумване било по-удачно, отколкото това на Николета

Докато беше водеща в „Къртицата” Лозанова сразяваше всяка вечер аудиторията с откачените си идеи. Тогава тя лъсна с шарена панделка на главата и всички й се присмяха, а сега дойде редът на Алисия. Изглежда, че напоследък изпълнителката е просто по-весело настроена, а това се отразява на дрехите и аксесоарите й.

Вижте сами как Алисия залитна по кичозния стил на Николета!

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.