Алисия закова Николета: Аз съм модната икона! (Дава идеи)

Гласувайте за статията

Алисия отхвърли Николета като модна икона, зае мястото й със замах

Алисия има намерение да дава съвети какво е модерно и как трябва да изглеждат дамите през сезона, видя Kliuki.net.

Тя реши да действа кардинално и закова Николета в ъгъла. Някои потребители подозират, че Азис й е дал акъл да постъпи по този начин, за да дразни бившата му дружка.

Алисия

Алисия е модната икона, не Николета

Николета отдавна се има за диктаторка в това отношение и сега изведнъж Алисия й се изпречва на пътя. Сивото е моят избор, а ето този глос за устни е номер 1, сподели Алисия на профила си и веднага предизвика реакции. Тя дори го написа на английски, което още повече накара околните да се замислят що за фасони са това.

Изглежда Алисия смята да използва всякакви похвати, за да слага на място конкурентката си, с която са във вечна война. Наскоро Николета нарани сина на Валери и Алисия, без да се замисля за последствията.

Тогава певицата мълча дни наред, а накрая обясни, че Николета е жалка, щом е стигнала дотам да се занимава с детето, само и само да си прави рейтинга. Алисия каза, че няма да я съди, но това едва ли означава, че е простила…

Звездата на Ара вече се сдуши с Азис и използва ситуацията, за да кара Николета да ревнува. Плейметката имаше близостта на Азис, но сама се прецака, а той има нюх за печеливши комбинации, сега се е спрял на Алисия. С нея създадоха клип, където тя показа божествени форми, а сцените наподобяваха на едни стари с Николета.

И това, ако е случайно?!

Алисия получи заслужени комплименти, а Николета нямаше избор, освен да си трае и да се прави, че това видео не съществува.

Това обаче не променя нещата и колкото и успешна да се изкарва Николета, тя губи не само приятели, но и почитатели с отношението си към ценните неща от живота.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар