Алисия забрани да я снимат на първото участие след раздялата!

Гласувайте за статията

„В очите й се четеше огромна болка и разочарование“, коментираха от фен клуба на Алисия след участието й

Алисия - участие

Алисия забрани да я снимат на участие

Алисия се появи на първото си участие след официалната раздяла с Ники Михайлов. Изпълнителката на „Твоя тотално“ бе в столичен чалга клуб, където зарадва феновете си с няколко парчета, видя Kliuki.net.

Това, което ни направи странно впечатление обаче, бе, че Алисия е забранила да я снимат. Досега на всички участия на певицата, професионалните фотографи на столичния клуб я снимаха нон-стоп, а после качваха снимките на сайта си. Този път певицата има едва няколко снимки, правени отдалеч и с лошо качество.

Алисия

Това е единствената снимка на Алисия отблизо!

Основно са снимани феновете на певицата, които шушукаха, че изпълнителката изрично е забранила да я щракат в близък план. Една-единствена снимка са успели да направят фотографите отблизо и именно това фото обяснява нежеланието на Алисия да я снимат. Тя изглежда изключително тъжна и изтощена.

„В очите й се четеше огромна болка и разочарование. Никога не сме я виждали такава – дори когато се раздели с Валери. Явно е, че се чувства много зле“, коментираха от фен клуба на певицата.

Припомняме, че по-рано днес стана ясна истинската причина за раздялата между Ники и Алисия – а именно тайната му паралелна връзка с Николета Лозанова. Как ще реагира Валери Божинов, предстои да разберем.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Алисия забрани да я снимат на първото участие след раздялата!”

  1. Еми

    май 30. 2013

    КВО НИ ЗАНИМАВАТЕ С ТЕЯ БОКЛУЦИ, СЯКАШ НА НЯКОГО МУ ПУКА!
    ДА СЕ СПАСЯВАТ

    Reply to this comment

Добавете коментар