Алисия все по-провокативна по участия

Алисия все по-провокативна по участия
5 (100%) 1 vote

Певицата не спира да провокира

Фолк певицата Алисия скъса с имиджа на модна икона. Изпълнителката тръгна по стъпките на колежките си и става все по-скандална. На участие в нощен клуб в Пловдив певицата пристигна облечена досущ като ученичка—с къса поличка и потниче.

30-годишната фолк дива в последно време не спира с провокациите.

Звездата на „Ара“ напълно се раздели с имиджа на зряла жена и модна икона. И само търси подходящ случай, за да покаже физиката си.

Алисия все по-провокативна

Алисия все по-провокативна

След като си забрави някои части от облеклото на скорошен свой концерт, изпълнителката сега е още по-дръзка. На купон в пловдивски клуб Алисия се появи с ултра къса поличка и предложи скандална гледка на почитателите си.

Певицата заряза имиджа на модна икона

Певицата заряза имиджа на модна икона

Някои от тях можеха дори да надничат под тоалета на звездата. А тя не бе особено смутена от това. За партито Алисия се издокара с черен потник с щампа отпред, дълги ботуши — чорапи и карирана поличка.Ali 2

И докато модната полиция едва ли би арестувала звездата заради облеклото, то из форумите вече се чуха първите критики към фолк дивата. „Жалко. Беше една от малкото скромни в бранша“, „Айдее и Алисия тръгна надолу“, коментират форумци в мрежата.Ali 3

Самата Алисия е все по-дръзка и провокативна. А дължината на полите й намаля с всяко следващо участие на изпълнителката.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар