Алисия вбеси Ники Михайлов с интервюто на Валерко

Гласувайте за статията

Алисия нарочно подучила Валерко да я пита няма ли да се омъжва, за да направи намек на Ники

Алисия

Алисия се прави на засрамена от въпросите на Валерко

Алисия вбеси Ники Михайлов с интервюто, което Валерко даде по Нова тв в „Събуди се“. Националният вратар вдигнал луд скандал на певицата, защото подучила детето да задава неудобни въпроси, научи ексклузивно Kliuki.net.

Ники разбрал, че въпросите на малкия Валерко към Алисия кога ще се „жени“ и кога ще си има братче, са били подшушнати предварително от певицата. Тя нарочно накарала сина си да я пита такива неща, за да направи намек на Ники Михайлов, че е крайно време да й предложи брак.

Припомняме, че вчера в предаването „Събуди се“ гости бяха Алисия и малкият Валерко, който взе кратко интервю от майка си. Той й зададе няколко въпроса, сред които: „Мамо, ти женила ли си се“ и „Кога ще се омъжиш, за да си родиш второ дете“.

„Мислех, че това са въпроси, които си ги задаваме само вкъщи. Не мога да разбера защо толкова се вълнува от това, много пъти съм му обяснявала, че това не е най-важното“, заоправдава се Алисия в „Събуди се“.

Зрители веднага заподозряха, че въпросите на Валерко не са толкова импулсивни и непринудени, а добре подготвени и заучени от майка му преди това.

Оказва се, че феновете не са далеч от истината, щом Ники Михайлов също си го мисли. Веднага след интервюто се обадил на Алисия бесен: „Защо се излагаш да караш детето да говори такива глупости по телевизията. На балък ли ме правиш с тия намеци“, разярил се футболиста, твърдят негови близки.

Валерко няколко пъти натърти, че иска братче, и то много отдавна – от около три години – точно откогато Алисия и Ники са заедно. А на въпроса какво мисли майка му по въпроса отговаря: „Още не го е измислила“.

Коментари чрез Facebook

коментара

3 коментара to “Алисия вбеси Ники Михайлов с интервюто на Валерко”

 1. ех мечти

  юли 07. 2014

  Хахаха, по глупаво нещо не бях чела. Алисия била “подучила“ малкия да пита кога ще се жени за да направила намек. Това да не ви е някоя плей-млейтка или не знам си каква кифла безпарична, дето търси мъж за да и подсигури добър живот“:)))ало, това е Алсиия не………някоя безработана, некграмотна и бездарна кифла;)“

  Reply to this comment
 2. Tedi

  юли 07. 2014

  ha ha ha shte se doseto toi niki mihailov-dyrtata pachavra napira za brak,che ne ostana mnogo vreme,a tryabva da dokopa legalno parite na ljubovnika si-che ima mnogo naredeni na kopaniata,nezakonnoto bursuche,dvamat I bratia I t.n.

  Reply to this comment
 3. Maika

  юли 08. 2014

  Kak moje tazi jena da padne tolkova nisko….A zasho ne mu kaza che deteto ima sestra…kak ne ya e sram….

  Reply to this comment

Добавете коментар