Алисия: Валери може да ме остави и без издръжка!

Алисия: Валери може да ме остави и без издръжка!
5 (100%) 1 vote

Фолк певицата обмисля да поеме издръжката на детето си сама

Фолк певицата Алисия наруши мълчанието си и проговори за съдебната битка с Валери Божинов. Изпълнителката сподели, че делото в момента е на втора инстанция, а тя е подготвена да се окаже и без издръжка за сина им.

Пред Сашо Диков в Нова телевизия, изпълнителката сподели, че отношенията й с футболиста са доста сложни, но отказа да навлезе в подробности около тях. За сметка на това темата около съдебната сага помежду им не бе подмината и Алисия сподели подробности около въпроса.

Алисия проговори за съдебната битка с Валери

Алисия проговори за съдебната битка с Валери

По думите на фолк звездата тя не е искала някаква конкретна сума, нито нещо астрономическо като цифра. „Поисках определен процент“ сподели тя, но отказа да назове колко са очакванията й. Алисия призна, че нейното предложение и това на Валери се разминават на светлинни години. И по тази тема двамата не могат да се разберат.

„Не съм искала нито скъпи екскурзии, нито коли“, заяви певицата. Тя призна, че единствено е отправила искане за един от апартаментите на Валери и то за сина си.

Въпреки това Алисия се подготвя да отглежда сина си и без издръжка, ако се наложи. Певицата призна, че има и такъв вариант и работи изключително много, но се старае да осигури най-доброто на малкия Валери и най-вече да бъде финансово независима.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

2 коментара to “Алисия: Валери може да ме остави и без издръжка!”

 1. Snejana Konstantinowa

  ян. 11. 2014

  Ма стига ги дъвкахте тези хора бе .То направо ни писна къде отвориш и все тях.

  Reply to this comment
 2. Tedi

  ян. 11. 2014

  тази жена става страшно антипатична с продължаването да натрапва личните си въртележки в медиите.явно за нея лош пр няма. и прави струва все тази издръжка и е в устата. откъде накъде ще иска каквито и да било проценти от валери?тя никога не му е била съпруга,а детето макар и припознато от валери, е извънбрачно.така,че валери ще даде,колкото прецени и тази алчна жена няма никакви основания да претендира за никакви проценти.бива бива алчност ама тази е патологичен случаи

  Reply to this comment

Добавете коментар