Алисия в топ 3 на интересните идеи за коледна украса

Алисия, Николета и Ирина Тенчева вече си украсиха у дома, споделиха някои детайли

Алисия има интересни идеи по отношение на коледната украса, видя Kliuki.net.

Николета пък се похвали, че у тях Никол си живее като в приказките… Разбира се, че звездите не пропускат този светъл празник. Те обожават да се наслаждават на домашния уют, тъй като и без това рядко се задържат там.

Особено Алисия, която има нон-стоп участия, прибира се за малко и после се грижи за красотата си навън. Ирина Тенчева е по-често вкъщи, а и сега ангажиментите й го позволяват, докато не е започнала новото си предаване.

Алисия
Алисия украси за Коледа, всички обичаме този празник, особено майките с деца

Тя разполага с достатъчно свободно време, за да обиколи магазините за джунджурийки, с които вече се сдоби, за да напълни стаите си с коледна магия. Сами ще видите от снимките какъв стил предпочита водещата. Парите не са проблем, тя харчи доста, за да зарадва децата си.

Алисия залага на детайли като изтривалката пред вратата. Тя също е в духа на най-магическите дни, а Валерко със сигурност е щастлив, защото е потопен в такава атмосфера.

Първа сред известните закичи елхата Дени Лазаро, за която вече ви разказахме с фотоси от нейното лично пространство. Тя побърза да го стори, тъй като замина в чужбина и няма да има време след това, когато се завърне.

Алисия
Дени Лазаро първа посрещна коледния дух у дома

Вие ще се убедите колко много известните дами обичат вълненията около Коледа, пренасят тази емоция върху децата си и изпипват нещата до най-незначителната подробност.

Техните възможности позволяват това да се случва с редица екстри и глезотии, но вие може да бъдете креативни и също да пресъздадете топлина и прелест във вашите къщи.

Ето как едно килимче пред апартамента на Алисия променя веднага лицата на всички!

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.