Алисия унижи Валери: Ники Михайлов се грижи по-добре за Валери-младши

Алисия унижи Валери: Ники Михайлов се грижи по-добре за Валери-младши
5 (100%) 1 vote

Алисия заби звучен шамар на бившия си Валери Божинов, изтъквайки, че Ники Михайлов се справя по-добре като баща

Алисия за пореден път нападна бившия си Валери Божинов заради отношението му към сина им Валери-младши. Певицата директно изрази съмнение в способностите на футболиста като родител, изтъквайки, че съотборникът му и баджанак Ники Михайлов се справя много по-добре с тази роля.

Алисия отново захапа Валери Божинов

Алисия отново захапа Валери Божинов

„Майките правят всичко за децата си, бащите – не“, с горчивина обяви Алисия. И веднага добави, че единствено Михайлов-младши е изключение от това правило, научиха от hotarena.net. Дали целта на изпълнителката е била да засегне бившия си или просто споделя истината, можем само да гадаем.

Факт е обаче, че Алисия не за пръв път намеква, че Валери не се грижи достатъчно за сина си, за разлика от вниманието, с което обсипва другото си дете – дъщерята от Николета Лозанова Никол. Звездата на Ара неведнъж се е оплаквала, че детето й страда за баща си, който явно дели двете си деца.

В същото време пък в медийното пространство се появи грозен слух, според който, афектиран от пренебрежението на татко си, Валерко използвал доста грозни обиди и епитети по адрес на Николета Лозанова. Това естествено, вбеси Алисия, която незабавно отрече синът й да е изполвал каквито и да е нецензурни думи по адрес на съпругата на баща си.

Нещо повече, певицата изрази съмнения, че зад слуха стои не кой да е, а самата Николета.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар