Алисия тотално се сбръчка! Новината за Николета и Ники Михайлов я съсипа!

Гласувайте за статията

Певицата е в потрес от слуха, че плеймейтката й отнема втори мъж

Алисия съвсем се сбръчка

Алисия съвсем се сбръчка

Алисия съвсем се е състарила покрай ядовете с Ники Михайлов. След като певицата и вратарят обявиха, че слагат край на връзката си, звездата на Ара изглежда по-унила отвсякога, коментират запознати. Скорошен фотос на изпълнителката на „Мистър Грешен“ показа, че действително Ася, както е истинското име на звездата, изглежда повече от стряскащо в близък план.

По лицето и шията на Алисия се забелязват дълбоки бръчки, въпреки солидното количество ботокс, което звездата си е инжектирала, видяха от ХотАрена. По време на скорошно нейно участие в дискотека в морски курорт, наблюдателни фенове забелязали освен бръчките сериозно провисналата кожа на скулите и челото на известната с елегантността си звезда.

„Заради Ники е, 100%. Не стига, че се скъсваше да й изневерява, ами сега и слухът, че пак се е събрал с Николета. Направо ще я довърши“, коментират състрадателно почитателите на певицата. Според тях именно стресът покрай края на връзката й с вратаря и ужасът, че след Валери, Николета й отмъква втори мъж, са съсипали визията на звездата.

Като добавим, че преди няколко дена се чуха мнения, че плеймейтката не само, че се е събрала с вратаря, ами и е бременна от него, ужасът за Алисия става пълен, коментират форумци.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар