Алисия тормози Валерко да учи и през ваканцията (Снимка)

Алисия тормози Валерко да учи и през ваканцията (Снимка)
5 (100%) 1 vote

Алисия за пореден път доказа, че нищо не е в състояние да укроти амбициите спрямо сина й

Алисия не позволява на Валерко да си почива дори и през ваканцията

Алисия за пореден път показа, че е от амбициозните майки, когато става въпрос за сина й Валери-младши. Оказа се, че певицата не позволява на малчугана и миг почивка, дори и през ваканцията. При това самата тя се изфука колко строга майка е.

Алисия кара Валерко да учи и през ваканциите

Алисия кара Валерко да учи и през ваканциите

Изпълнителката лично публикува в страницата си във Фейсбук снимка, на която се вижда, че Валерко е принуден да пише домашни! И то при положение, че е в зимна ваканция и се предполага, че трябва да си почива и да играе с приятели. Изглежда обаче за Алисия не е достатъчно синът й да учи само през учебната година и затова е решила да го стяга и по време на почивката му.

„Ето така се пишат домашни“, доволно заяви Алисия, споделяйки кадъра с малкия. Това обаче не направи особено добро впечатление на онлайн потребителите, които са на мнение, че поне през ваканциите децата трябва да си почиват.

„Достатъчно ги товарят през учебната година. Поне през ваканциите не ги тормозете“, негодуват форумци. Очевидно обаче Алисия е готова на всичко, за да може синът й да постигне много в живота си. Певицата никога не е крила амбициите, които има по отношение на детето си от Валери Божинов.

В свое участие в телевизионно предаване преди време звездата дори заяви, че държи Валерко на специална диета и не му позволява да яде какво да е, за да изглежда добре и да бъде във форма.

Което определено не се понрави на форумци. „Детето затова е дете, за да се забавлява и да се чувства щастливо, а не преждевременно пораснало“, негодуват онлайн потребителите.

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара to “Алисия тормози Валерко да учи и през ваканцията (Снимка)”

 1. едила

  Дек. 29. 2014

  АКО ИСКАТЕ БЪЛГАРИЯ ДА СТАНЕ НАЙ-ПРОПАДНАЛАТА ДЪРЖАВА ПО-ДОБРЕ НЕ КАРАЙТЕ НИКОЙ ДА УЧИ ТОВА Е МНОГО ПОЛЕЗНО ЗАЩОТО НИКОЛЕТА И ЛИЧИ ЧЕ НЕ Е УЧИЛА И ЗАТОВА ВСИЧКИ И СЕ ПОДИГРАВАТ АЗ СЪМ ,,ЗА“ УЧЕНЕТО ПРЕЗ ВАКАНЦИЯТА ЗАЩОТО ТО СЕ УПРАЖНЯВА

  Reply to this comment
 2. лора

  Дек. 29. 2014

  Домашни за ваканцията се дават от самите учители! Особено за първокласници е много ваЖно в ограмотителния период. Не виЖдам нищо чудно или нередно. Явно някои хора нямат никакъв спомен от училище. Браво и на Алисия, като майка, която окураЖава ученето – това е правилно възпитание.

  Reply to this comment

Добавете коментар