Алисия става ТВ водеща, Николета изпадна в бяс

Гласувайте за статията

Певицата цака съперницата си за стола на „Споделено с…“ по ТВ7

Николета побесняла срещу избора на Алисия

Николета побесняла срещу избора на Алисия

Задава се поредната фаза от войната между Алисия и Николета Лозанова. Която този път изглежда е спечелена от певицата. По-рано днес стана ясно, че звездата на Ара е новата водеща на предаването „Споделено с…“ по ТВ7, научиха от Сигнал. Алисия ще замени досегашната водеща Кали, която обяви, че чака дете и ще се отдаде на почивка. Запознати издават, че изпълнителката на „Мистър Грешен“ вече усилено се подготвя за новото си амплоа. Което обаче предизвикало дива ярост в отявлената й съперница Николета Лозанова.

Близки до плеймейтката разкриват, че Лозанова се точела да седне на стола на Кали, тъй като знаела за намеренията й да излезе в отпуск по майчинство. Съпругата на Валери Божинов била сигурна, че от ТВ7 ще вземат нея за водеща след като вече се изяви в това амплоа в епизодите на „Къртицата“. Продуцентите на „Споделено с…“ обаче не били на това мнение. Нещо повече, те въобще нямали намерения да си съсипват рейтинга на предаването, вземайки за водеща Николета. Чието представяне на екран в „Къртицата“ беше абсолютна трагедия, припомнят зрителите.

Затова от продукцията решили да заложат на ново лице, което се харесва на публиката, а именно Алисия. Избор, който буквално изкарал Николета извън кожата й от яд, издават запознати. „С какво тази е по-добра от мен“, беснеела плеймейтката пред близките си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар