Алисия си развя чаршафите на участие (Фото)

Алисия си развя чаршафите на участие (Фото)
5 (100%) 2 votes

Фолк дивата лъсна по сутиен на участие

По време на последното си участие поп фолк звездата Алисия позволи на феновете си да надникнат под блузката й. Модната икона се появи с оскъдно потниче, което показа повече съблазнителна плът от необходимото.

Певицата доста смути феновете, когато се развя по черен сутиен под привидно скромната бяла блуза. „Е, бива ли така“, коментираха критично фенове, забелязали гафа на фолк дивата.

Алисия си развя чаршафите на участие

Алисия си развя чаршафите на участие

Други пък отбелязаха, че фолк звездата поне е имала благоприличието да облече нещо под оскъдния си тоалет. „Други и това не слагат, добре, че се е сетила“, коментираха те.ali 4

Самата изпълнителка вероятно не е очаквала, че бельото й ще стане обществено достояние, но гафът лъсна на последните й снимки. На фотосите се видя и нещо друго—че певицата изглежда тотално съсипана.

Изпълнителката изглежда изтощена напоследък

Изпълнителката изглежда изтощена напоследък

Изтощена, бледа и отпаднала, фолк фурията очевидно не бе в най-добрата си форма. Под въпрос обаче е дали новата й прическа така я състарява или провокациите на Николета от Италия.Ali 6

Друга вероятна причина за леко помрачената визия на фолк иконата е слухът, че чака второ бебе, този път от Ники Михайлов. Макар че до сега няма потвърждение от страна на певицата, усилено се говори, че втората й рожба вече е на път.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар