Алисия си има нов баровец – ето кой е той!

Алисия си има нов баровец – ето кой е той!
5 (100%) 2 votes

Алисия не си губи времето, намери си нов баровец, който да угажда на капризите й

Алисия се е сдобила с нов баровец, научи Kliuki.net.

Певицата въобще не е седнала да се отчайва след раздялата с Ники Михайлов. Тя дори решила да му го върне, макар че й е доста тежко от неговата постъпка.

Алисия

Ето с кого си ляга сега Алисия

Сега вратарят ще трябва да я гледа доволна и щастлива в обятията на друг. Той определено ще я носи на ръце, а не както Ники – да й слага рога под път и на път…

Петър Генчев е местният красавец в Стара Загора, писа изданието HotArena.net. Той е желан ерген, но е спрял погледа си именно върху Алисия. Твърди се, че татко му е един от притежателите на Мини Марица-Изток.

Алисия

Алисия избра него, за да натрие носа на Ники

Сещате се за какъв стандарт на живот иде реч, нали?!

Е, от всичко това ще намаже сериозно звездата на Ара, която вече тръпнела от вълнение да се фука с придобивките си и жестовете от гаджето.

Алисия пуснала в съблекалнята си Генчев на последната си изява в Града на липите – там окончателно станало ясно, че двамата са в интимни отношения. Когато седнала в скута му на масата в заведението, цялата история лъснала наяве и никой не се съмнява, че те са влюбени.

Сега се чува, че неверникът във връзката не е бил само Ники Михайлов. Има вероятност Алисия да си е отмъстила още по време на горещата им тръпка.

Тогава никой не търсеше под вола теле. Те изглеждаха щастливи, а бившата на Божинов е известна със своята преданост. Никой не би помислил, че тя ще мърсува зад гърба на Михайлов.

В момента пък е обсебена от мисълта да покаже на футболиста колко много е загубил, да се уредии тя с партньор, особено след като гръмнаха слуховете за неговата изгора Мария.

Вижте сами с кого си ляга вече Алисия!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар