Алисия се стопи, прилича на вейка

Гласувайте за статията

Алисия болезнено слаба, краката й като клечки

Алисия се стопи. Фолк звездата показа крака като клечки по време на разходка в столичен магазин. Папарашко фото издаде, колко се е вталила звездата. Николета Лозанова направо изглежда огромна, в сравнение с плашещо тънката фигура на фолк дивата, коментират в мрежата.

Докато пазаруваше със сина си Валери Божинов-младши, Алисия изглеждаше видимо отслабнала. Изпълнителката демонстрира безупречен стил, но и визия, която нямаше нищо общо с доскоро елегантната й фигура.

Алисия ппритесни с анорексична фигура

Алисия ппритесни с анорексична фигура

Вместо това звездата изглеждаше така сякаш е минала на течна диета. В резултат на това е достигнала заплашителните размери на Преслава.

„Боже колко е отслабнала!“, „Мислех, че има нормална фигура, а краката й са клечки“, „Обзалагам, че тежи не повече от 40 килограма, дрехите й направо падат“, коментират в мрежата.

Самата певица не е коментирала състоянието си, но според запознати наистина има известни проблеми с теглото. „Като вейка е, това момиче, не се ли храни“, гласят загрижени коментари по адрес на звездата.

Самата Алисия редовно пуска снимки, на които е фина, изискана, елегантна, но и притежава приятни извивки, които радват окото. Този път обаче звездата е снимана от папарак, който разкри болезнената истина—подобно на Преслава и Алисия е минала в „режим анорексична“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар