Алисия се показа с бръчки и без грим

Гласувайте за статията

Фолк певицата се показа без грим

Фолк певицата Алисия се показа без грим в мрежата Изпълнителката си пусна снимки без очна линия, червило, фон дьо тен и фотошоп и доказа, че не се срамува от годините си. 30-годишната звезда с гордост показва първите си бръчки. И вместо ужасена да тича при пластичния хирург ., очевидно се приема такава, каквато е.

Алисия се показа с бръчки и без грим

Алисия се показа с бръчки и без грим

Доскоро Алисия се криеше от фотографите и беше буквално вманиачена на тема пластични операции. Сега обаче изпълнителката сама си пуска снимки без грим и без да се притеснява от бръчките по лицето.

Феновете й обаче намират, че тази нова Алисия е по-очарователна от суетната знаменитост, която доскоро изпадаше в ужас, ако види дори една бръчица по лицето си. Някои от почитателите на певицата обаче не са особено очаровани от естествената й визия.

Под снимката на изпълнителката се появиха коментари от рода на „Леле, колко е погрозняла и дори „Погрижи се за тези бръчки, все пак си още млада“, пишат те.

„Важно е да отбележим, че все пак има „смелостта“ да се снима без грим, за разлика от много други хора“, коментират други. Повечето от почитателите на певицата обаче са възхитени от естествения й чар и смятат, че дори и с бръчки Алисия си остава красива.

А според вас красива ли е Алисия без грим?

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар