Алисия се подигра с Ники Михайлов

Гласувайте за статията

Фолк певицата си прави лоши шеги с  футболиста

Фолк певицата Алисия скрои уникален номер на бившето си гадже Ники Михайлов. Малко след като двамата официално съобщиха за раздялата си, започнаха да си погаждат и номера.

Алисия се подигра с Ники Михайлов

Алисия се подигра с Ники Михайлов

След като футболистът й върна дрехите по куриер чак от Холандия, певицата решила да му върне жеста. И го сюрпризирала със специална пратка, твърдят от „Всеки ден“, цитирани от hotarena.net.

Изпълнителката на „Вица на сезона“ изпратила шофьора си до най-близката аптека за памперси за възрастни. Самият той признал пред продавачката за какво му трябва деликатната покупка.

„Шефката ме прати да купя няколко пакета за възрастни. Щяла да ги праща на Ники“, смеел се шофьорът по този повод. Със специалната пратка Алисия отправила доста груб намек към вече бившето си гадже.

Говори се, че фолк звездата не смята да се задоволи само с това, а също така да публикува и няколко SMS-а, които е откраднала от телефона му. С тях планирала да го коментира в медиите и да разкрие, кой всъщност е виновен за края на връзката им.

Как футболистът е реагирал на шегата засега не е ясно. Певицата обаче изглежда е решила да се позабавлява за негова сметка, спретвайки му доста груба шега.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар