Алисия се обясни в любов на Валери?!

Гласувайте за статията

Певицата май наистина е решила да прости на футболиста и да се върне при него

Кого има предвид Алисия с обяснението си?

Кого има предвид Алисия с обяснението си?

Новината за разпада на семейството на Валери Божинов и Николета Лозанова веднага предизвика слухове, че футболистът е решил да се върне при майката на първото си дете Алисия. Която, както добре помните, заряза именно заради плеймейтката. До момента тази информация е единствено в сферата на догадките, като нито Валери, нито певицата я потвърждават или отричат.

Поведението на звездата на Ара в последните дни обаче кара феновете да мислят, че тя наистина е решила да прости на Валери и да се върне при него. Ася, както е истинското име на певицата, публикува в личния си профил във Фейсбук нейна обща снимка с Валери-младши. Посланието към кадъра обаче силно озадачи потребители. Алисия е написала кратичкото „Валери“, придружено от сърчице.

Феновете веднага заподозряха, че звездата всъщност има предвид големия Валери. „Иначе щеше да напише „Валерко“ или „Валери-младши“, убедени са форумци. „100% има предвид таткото“, продължават с размишленията онлайн потребителите. Действително, до момента, когато е ставало въпрос за сина й, Алисия винаги говори за него като за Валерко или Валери-младши.

И тази рязка промяна усъмни почитателите, че любимката им действително се е събрала с бащата на детето си. Още повече, че в последните дни певицата не спира да споделя в социалната мрежа колко е щастлива и колко добре се чувства. Дали е заради новата-стара любов? Предстои да разберем.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

4 коментара to “Алисия се обясни в любов на Валери?!”

 1. hahaha

  сеп. 11. 2013

  haha banalni ste weche gowori za sinut si wie wednaga intriga da napraite

  Reply to this comment
 2. к

  сеп. 11. 2013

  защо пишете глупости и догатки.

  Reply to this comment
 3. hmmm

  сеп. 11. 2013

  tova za Valeri ii surcata … hmmm , abe tova ee deteto i [[ predpolagam :)]]

  Reply to this comment
 4. Абе това е синът й бе….

  Reply to this comment

Добавете коментар