ЗАЩО?! Алисия избухна с нов силикон! (ФОТО)

Не очаквахме, че певицата ще предприеме такава крачка

 

Половинката на Ники Михайлов го сюрпризира с нови по-уголемени форми. Тази снимка разкрива настоящото положение в деколтето на Алисия. Атрактивната фолкпевица буквално хвърли в учудване всички с предприетата процедура по напомпване на бюста.

Алисия извади нови бомби
Алисия извади нови бомби

Феновете веднага реагираха: „Алисия, недей, стига толкова! Не се превръщай в пластмасова кукла!” Вярно е, че тя напоследък се подложи на какви ли не корекции и на моменти нещата взеха сериозно да загрубяват. Тъкмо беше позаприличала на ефектна дама след като преди това уплаши народа в предаването на Росен Петров, и сега пак се чуди как да си навреди. Нищо лошо няма във визията й, поне засега, което да се забелязва, но очевидно никой не е съгласен с изпадането в крайности.

В крайна сметка, прави са хората, нека се запази такава, каквото е, сякаш са й достатъчно промените по тялото, дело на хирурзи. Бомбите на Алисия събраха очите на публиката при едно от последните й участия, а изпълнителката сякаш нарочно искаше да ги покаже през стегната си блузка. Ами, добре, нека си се гордее с придобивките, какво толкова, но да не прекалява, че почитателите хич не са във възторг от обезобразените звезди на чалгата.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.