Алисия се изложи с неграмотност навръх Нова година

Певицата показа потресаваща липса на елементарни познания по български език, Ники Михайлов не й отстъпва

Макар да се опитва да си извоюва имидж на интелигентна жена, Алисия показа, че има още какво да учи по отношение. И то буквално. Певицата се издъни брутално в опита си да поздрави именниците за вчерашния Васильовден. Оказа се, че звездата на Ара си няма никаква представа как всъщност се пише името на един от най-светлите християнски празници в годината. И изтипоса в страницата си във Фейсбук „Василовден“.

Алисия втрещи феновете с неграмотност
Алисия втрещи феновете с неграмотност

Потресаващата й неграмотност съвсем естествено вбеси онлайн потребителите. „Претендираш за стил и класа, а не можеш да напишеш правилно името на един елементарен празник!“, възмущават се феновете. Любопитното е, че въпреки множеството забележки, певицата все още не е поправила правописната грешка.

Половинката й Ники Михайлов не й отстъпва
Половинката й Ники Михайлов не й отстъпва

Оказа се обаче, че не само тя пише „Васильовден“ неграмотно. Половинката й Ники Михайлов също лъсна с излагащ правопис. И футболистът изписа „Василовден“ в пожеланието си към феновете. Неговата грешка обаче не беше приета толкова остро от онлайн потребителите. „Изглежда на него му е простено. Все пак е футболист, никойа не очаква да е интелигентен“, смеят се форумци.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.