Алисия разтопи със снимка на Ники Михайлов и Валери-младши

Алисия разтопи със снимка на Ники Михайлов и Валери-младши
5 (100%) 2 votes

Алисия довърши Николета, сподели снимка на Ники Михайлов и Валери — младши

Алисия направо довърши Николета Лозанова. След като й отмъкна най-добрата приятелка—Азис, певицата сподели снимка на прекрасното си семейство. Снимки от последния риболов на Ники Михайлов и Валери — младши направо разтопиха феновете и трогнаха всички почитатели на певицата.

По време на поредното си посещение в Италия, малкият Валери се позабавлява добре с Ники Михайлов. Двамата хвърляха въдици, ловяха риба и резултатите наистина бяха добър улов.

Алисия разтопи със снимки на Валери и Ники    Михайлов

Алисия разтопи със снимки на Валери и Ники Михайлов

Докато Алисия събираше тен на кея, Ники и Валери се забавляваха по мъжки. Двамата възторжено се смееха и викаха при всеки успешен улов.

Следобед по мъжки

Следобед по мъжки

Рибката, която малкия Валери хвана, беше малка, но въпреки това, малчуганът бе повече от щастлив. Ники Михайлов пък бе по-ентусиазиран и от сина на Алисия и не спря да се радва.

Ето го и дългоочаквания улов!

Ето го и дългоочаквания улов!

Всъщност двамата бяха толкова весели и ентусиазирани, че певицата не можа да се сдържи и сподели снимки от почивния им ден край кея. И въпреки че повечето фенове харесаха фотото, имаше и коментари, че е жалко, че Валери не споделя подобни моменти с наследника си.

„Прекрасна двойка са Ники и Валерко, но е жалко, че и Божинов няма такива моменти със сина си.“, „Хубаво е, че Ники се отнася толкова топло с детето, явно е много привързан към него“, коментират още фенове на Алисия.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар