Алисия разбива конкуренцията с тяло-мечта (Снимки)

Алисия разбива конкуренцията с тяло-мечта (Снимки)
5 (100%) 2 votes

Алисия събра очите на феновете на последното си участие със зашеметяваща визия

Алисия е сред най-обсъжданите жени в родното светско пространство. Изпълнителката редовно попада с папарашките хроники било с любовния си живот, било с обвиненията, че изглежда състарена. Последните коментари обаче са доста далеч от истината.

Алисия зашемети феновете с тяло-мечта

Алисия зашемети феновете с тяло-мечта

На едно от скорошните си участия в популярен столичен клуб Алисия буквално събра очите на присъстващите с визията си. Звездата се беше стъкнала с къса прилепнала по нея рокля, която разкриваше добре тренираното й тяло. Стилните сини обувки на висок ток завършваха безупречната визия на Алисия, останаха очаровани феновете. Някои от тях дори не се задоволиха само с комплименти за външния вид на любимката си.

В онлайн пространството се появиха мнения, че „конкуренцията“ на Алисия ще се пръсне от завист заради блестящата й форма. И макар да не се споменават имена, голяма част от потребителите заподозряха, че става въпрос за Николета Лозанова. Която както знаете се опитва при всяка удобна възможно да се заяжда с певицата. Да не говорим и че самата Николета не се слави с особен усет за стил и елегантност, смеят се форумци.

Естествено, почитателите на Алисия побързаха да намекнат, че любимката им дължи зашеметяващия си вид на подновената си връзка с Ники Михайлов. Както знаете, самата изпълнителка призна, че има мъж до себе си. А феновете й силно се надяват това да е именно вратаря.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар