Алисия разби класацията в iTunes! Номер 1 е с „Добре дошла”

Алисия разби класацията в iTunes, а феновете истерясаха от успеха на парчето й „Добре дошла”

 

Алисия дължи много на феновете си и не трябва никога да го забравя!

Алисия разби класацията с "Добре дошла"
Алисия разби класацията с „Добре дошла“

Тя само за ден разби класацията в iTunes, което си е доста сериозно постижение, забеляза Kliuki.net.

Понеже доста нейни противници обвиняват изданията, че си плаща, за да се пише за нея, нека се уверят сами в резултатите от страхотния й пробив. Не, Алисия не си плаща, просто е готина и я обичат!

Почитателите й са въодушевени, враговете категорични, че това е невъзможно… Разбира се, когато няма как да обясним фактите, предпочитаме да вярваме на лъжи, че някой си е осигурил комплиментите.

Само, че хубавите думи за Алисия в мрежата са напълно истински, а ние пък ги отразяваме редовно. Наскоро Алисия срази с шеметен вид, малко след като пусна „Добре дошла”. Сега се оказва, че скандалната песен, която ядоса Николета, вече е номер 1.

Чудесен старт на годината за Алисия, напук на всички реакции, които предизвиква. Плейметката засега си мълчи, но понеже преди седмица уточни, че всички странични хора за нея са клоуни, включително и Алисия, явно няма какво друго да каже.

Алисия пък покорява нови и нови върхове, а любовният й живот с Ники Михайлов процъфтява.

Вижте сами как Алисия разби класацията в iTunes!

3 коментара
  1. sisi казва

    песента е много тъпа ..алисия е слаба певица не може да се срванява със софи маринова, десислава и преслава ..освен това алисия на живо е гола вода , разчита смао на плейбека

  2. Tedi казва

    Chalga povyrnia-takova tupo parche,imam chuvstvoto,che Alisia si plashta da si probutva maanetata po mediite,da ostavim nastrana,che ne moje I da pee ,ima mnogo protivna vizia sushto

  3. Donald казва

    Tedi , ти да не си Николетка? Забелязал съм , че винаги кагато видиш името на Алисия започваш да бълваш от злоба и чак забравяш кирилицата.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.