Алисия проглуши фенове с фалшиво пеене в дискотека (ВИДЕО)

Гласувайте за статията

Алисия насили слуха на феновете си, които бяха дошли специално да чуят новата й песен „Официално чужда”

 

Алисия проглуши фенове с фалшиво пеене в дискотека!

Ако не бяхме го чули и сами, никога нямаше да повярваме на слуховете, че звездата се е издънила на свое участие… Алисия винаги е съвършена, стилна и буквално образцова на своите нощни срещи с почитатели в заведенията.

Алисия проглуши фенове с фалшиво пеене, представяйки новото си парче "Официално чужда"

Алисия проглуши фенове с фалшиво пеене, представяйки новото си парче „Официално чужда“

Тук обаче съвсем натрапчиво тя се разминава с плейбека и не успява да вземе тоновете на новото си парче „Официално чужда”. Може би не се е подготвила достатъчно предварително и нелепата случка е просто изключение за нейните изяви, но е факт, че вече възмутените в мрежата са много. Част от тях с ушите си са се уверили в гафа на Алисия и веднага изразиха потреса си от купона с изпълнителката. Други пък веднага си я защитиха, защото тя е любимка на хиляди, които не дават и една укорна дума да се каже за нея.

Смятаме, че подобна изцепка може да се случи не само на фолк певица, а и Алисия е доказала възможностите си, затова не бива никой толкова крайно да я съди. Не са на тази позиция пък трети, които твърдят, че неведнъж са я хващали да извива глас фалшиво…

Сами се уверете този път на какво се дължи излагацията на Алисия и преценете до колко представя добре кандидат-хита си „Официално чужда”!

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар