Алисия призна: Николета все още не е преживяла Ники Михайлов

Алисия призна: Николета все още не е преживяла Ники Михайлов
5 (100%) 1 vote

„Аз преодолях Валери, Николета Ники – не!“, категорична е изпълнителката

Отношенията в сложния любовен четириъгълник между Валери Божинов, Николета Лозанова, Алисия и Ники Михайлов не спират да вълнуват умовете на хората. И макар да се правят на незаинтересовани едни от други, участниците в него не спират да бълват огън и жупел по адрес на съперниците си. И по-конкретно, Алисия и Николета. Двете не спират да се заяждат една с друга в различни предавания и социалните мрежи.

Алисия захапа Николета Лозанова

Алисия захапа Николета Лозанова

Последният удар дойде от страна на певицата. Звездата на Ара обяви публично, че плеймейтката все още не е преживяла Ники Михайлов и не успява да продължи с живота си след раздялата си с него. „Аз продължих след Валери Божинов. Тя обаче не го е направила след Ники и затова все още се занимава с мен.“, заяде се за пореден път със съперницата си изпълнителката.

Алисия направи това в предаването „Усещане за жена“, заявявайки, че тя самата изобщо не се вълнува от случващото се в живота на жената, която й открадна Валери Божинов. Както знаете, ако се врява на слуховете, Алисия се е събрала отново с Михайлов, но нарочно го пази в тайна. Този факт изкарвал Николета извън кожата й от яд и тя се чудела как да вгорчи живота на певицата, предават от Блясък.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар