Алисия призна мъката си: Да, с Ники сме разделени!

Гласувайте за статията

Алисия взе нещата в свои ръце и обяви пред всички, че с Ники Михайлов са разделени

Алисия потвърди мъката си – с Ники Михайлов наистина са разделени, научи преди секунди Kliuki.net.

Чалга звездата реши да не мотае никого по въпроса. Цялата истина била, че двамата са скъсали още преди месец, посочва изданието Блясък.

Алисия

Алисия призна мъката си, разделени са с Ники

Така стоят нещата в личния й живот, а какво точно е станало, надали ще разберем. Тези дни всички очакваха с нетърпение Свети Валентин на Ники и Алисия, но уви, такъв нямаше, няма и да има.

Ето защо Ники Михайлов е свободен да слага рога на певицаат, колкото си иска, защото те просто вече не са заедно… От цялата история доволна ще е само Николета, заваляха коментари в мрежата.

Но Алисия гледа напред и не съжалява, въпреки че много страда след като Михайлов я нарани. На нея не за първи път й се случва да търпи лъжи и измами, но принципно е твърдо решена да не прощава подобни постъпки спрямо себе си.

Тя достатъчно време изгуби с Валери Божинов, от когото има син, но той я предаде зад гърба, като вкара в леглото си Николета Лозанова.

Така или иначе, Алисия е категорична: С Ники не са близки от месец време и той може да си бъде, с която желае.

Любимката на хиляди фенове не смята да коментира повече по темата, но иска да е ясно за всички и да не я притесняват с неудобни въпроси. Алисия е вложила цялата си енергия в работата и ще радва почитателите си, независимо от трудностите, с които се сблъсква в романтично отношение.

Предстои ново парче, с което се очаква отново да оглави класациите от хитове във фолка.

Последователите на Алисия са силно разстроени от новината, но такива са фактите…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар