Алисия показа как се прави на Николета – събра малките

Гласувайте за статията

Алисия даде пример на Николета, събирайки двете деца и учейки ги да се обичат

Алисия не е Николета, която все забравя, че Валери Божинов има друго дете. Валерко рядко присъства на общи снимки до тате, а какво остава до сестричката си.

Алисия

Алисия показа на Николета как двете деца трябва да са заедно и да се обичат

Kliuki.net ще припомни рождения ден на момиченцето на Николета и Валери. Тогава синът на Божинов беше на купона, но беше натирен встрани и кадри с него почти нямаше.

Да не говорим такива заедно с празнуващата Никол. Вместо плейметката да приучи децата на любов и да им покаже как трябва да се гушкат, тя неглижираше присъствието на Валерко.

Ето че настъпи рождения ден на момченцето и Алисия показа на Николета как се прави. Само тя може да бъде над нещата и да се радва на чистата любов между наследниците на Валери Божинов, хвалят я феновете. Хубаво е, че най-сетне двамата са един до друг, а Николчето явно го обожава.

С такъв умилителен поглед се е втренчила в него, че околните не успяха да сдържат своето възхищение. Каквото и да се е случило между Алисия и Николета, то вече е в миналото. Тяхната вражда ще се наложги да секне постепенно в името на децата, защото те са вече големи и осъзнават какво се случва.

Скоро и Никол Божинова ще разбира коя е бившата на тати и каква му е тя сега, не след дълго ще се среща все по-често с братчето си и няма как темата да не бъде повдигана многократно. Алисия и Николета просто са длъжни да станат по-уравновесени заради семейството си.

Това е част от тяхната отговорност като майки, обсъждат ги още в мрежата. Освен това, на Божинов вече му е писнало от техните женски капризи и драми. Той отдавна започнал да се дразни ужасно на изцепките им, особено на тези на Николета и нямал намерение да ги толерира занапред.

Я, изглежда, че Божинов и той порасна и се сети, че има първородно отроче, с което също трябва да се ангажира по-сериозно, а не да стои настрана.

А вие вижте какви сладурчета са заедно Валерко и Никол – Алисия даде пример на Николета!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар