Алисия пак наду джуки, феновете: Изглеждаш евтино (Снимка)

Алисия пак наду джуки, феновете: Изглеждаш евтино (Снимка)
5 (100%) 1 vote

Алисия минава всякакви граници в опитите си да изглежда млада и сексапилна

Алисия за пореден път си наду устните. Феновете на певицата веднага забелязаха промяната във визията й след като любимката им качи поредната си снимка в страницата си във Фейсбук. На кадъра ясно се вижда доста уголемената горна устна на Алисия. За разлика от друг път обаче този път онлайн потребителите не изпаднаха в особен възторг от вида на изпълнителката.

Алисия пак наду джуки

Алисия пак наду джуки

„Не мога да разбера, защо си правиш така устата? Искаш уважение, а изглеждаш евтино“, негодуват форумци. Действително, този път Алисия е прекалила сериозно с бухането на силикон в джуките си. Публична тайна е, че певицата има корекции кажи-речи по цялото лице – нос, скули, устни. До момента обаче всичко беше умерено и не изглеждаше нелепо.

Но явно за Алисия не е било достатъчно, ако съдим по последната й снимка. На нея ясно се вижда огромната й горна устна. Недоброжелателите пък веднага започнаха да й се подиграват, че е в напъните си да задържи Ники Михайлов, ще се обезобрази съвсем.

Както знаете, вратарят не е от най-верните и Алисия е готова на всичко, за да запази за по-дълго интереса му. В това число и да се обезобрази в името на това да изглежда по-млада и по-красива.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар