Алисия отвърна на Николета: Щастието на Валери е най-важно

Алисия отвърна на Николета: Щастието на Валери е най-важно
5 (100%) 1 vote

Алисия не се поддаде на провокациите на плеймейтката отново да я въвлече в скандал

Алисия изненадващо отказа да се драка с Николета Лозанова. Певицата подмина с пренебрежение поредния опит на плеймейтката да я въвлече в скандал като не отговори на провокациите й. Става въпрос за екзотичната ваканция на Валери и Николета, на която очевидно е и синът на футболиста от Алисия – Валери-младши.

Алисия не се оставя на провокациите на Николета Лозанова

Алисия не се оставя на провокациите на Николета Лозанова

Естествено, Лозанова не пропусна да качи снимки от прекарването им в личния си профил във Фейсбук. А онлайн потребителите бяха категорични, че причината за това е желанието й да натрие носа на съперницата си като й покаже колко е щастлив малкия с новото семейство на баща си.

Само дето опитът й не сполучи. Алисия най-невъзмутимо отвърна, че за нея щастието на сина й е на първо място. Затваряйки по този начин устата на плеймейтката.

„Евала! Каквито и снимки да пуска оная, на всички е ясно какво цели“, коментират форумци, очевидно визирайки Николета. И допълват, че Алисия се държи изключително достойнство като не слиза на нивото на моделката и не й позволява да я набърка в скандал.

„Колкото и да й се иска на Ни Ло-то, Алисия няма как да се подлъже по опитите й да я провокира, за да се прави на интересна“, убедени са феновете.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар