Алисия облича Валери-младши в нелепи дрехи

Гласувайте за статията

Певицата очевидно се престарава в грижите си за детето

Алисия доста се престарава в грижите за Валери-младши

Алисия доста се престарава в грижите за Валери-младши

Едно от нещата, които феновете не могат да отрекат на Алисия е, че е грижовна майка. Дори и недоброжелателите няма какво да кажат пред начина, по който звездата на Ара се грижи за сина си от Валери Божинов. Изглежда обаче в опитите си да бъде перфектна майка, певицата на моменти се престарава сериозно, коментират феновете. Повод за думите им станаха последните две снимки, които Алисия публикува на Валери-младши в личния си профил във Фейсбук.

На фотосите малчуганът е доволно навлечен с плетена жилетка и ватирано елече. Нищо, че температурите навън са над 30 градуса. „Колко да е студено на пуснат климатик, твърде навлечен е“, възмущават се форумци. Разбира се, напълно възможно е снимките да са направени през зимата, когато облеклото на малкия Валери би било напълно обяснимо. Самата тя обаче е облечена в доста по-лека блуза.

Дори и така да е обаче феновете обаче недоумяват, защо певицата споделя снимките чак сега? „Толкова ли не може да си го снима вкъщи и да качи нормална снимка, на която детето да облечено лятно?“, питат се потребителите.

валери младши 1

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Алисия облича Валери-младши в нелепи дрехи”

  1. Sonq Mladjova

    авг. 23. 2013

    Боже баже с какво се занимавате как е облечено детето ами както иска майка му така да го облича бе малоумтици.

    Reply to this comment

Добавете коментар