Алисия и Ники скъсаха! Нямаше 14 февруари за тях

Гласувайте за статията

Алисия и Ники са скъсали дни преди празника, смятат да го крият до дупка

Алисия и Ники скъсаха, научи Kliuki.net.

Ако се вярва на слуховете, а те този път са категорични, двамата са си вдигнали скандал дни преди празника. Очаквало се е, че Свети Валентин ще си сдобри, тъй като не за първи път има дрязги между тях.

Алисия и Ники

Алисия и Ники нямаха 14 февруари, подминаха деня с хладно мълчание…

Уви, това не се е случило и сега май нещата са окончателни, посочва изданието HotArena.net. Ако не се досещате каква може да е причината, ще ви споделим, че тя се оказва доста тривиална.

Алисия и Ники се разделили, защото певицата видяла с очите си, че той й изневерява. Колкото и да я предупреждаваха околните, звездата не искаше да вярва или по-точно предпочиташе да си заравя главата в пясъка.

Но когато го хванала с разни мадами в къщата му в Турция, всичко станало ясно като бял ден. Последвал жесток скандал, в който Алисия сложила край на отношенията им.

Ники пък бил гузен и така и не я потърсил, за да я умилостиви. Той винаги праща виртуални целувки на своето пате на любовния ден, а вчера имаше само хладно мълчание.

Същото стори и Алисия, която не отрази вратаря по никакъв начин. Само се похвали с куриозна анимационна снимка, вдъхновена от 50 нюанса сиво. Тя е садо-мазо и няма нищо общо с нежни чувства към партньора, каквито уж свързваха Алисия и Ники.

Двойката обаче смятали да крият до дупка, че да не се разчува за драмата им.

Преди време обявиха, че не са заедно, но после се събраха отново, ето защо нямало причини пак да берат срам, признавайки обществено за развръзката между тях.

Само времето ще покаже какво им предстои – дали Ники ще събере смелост да иска прошка от изпълнителката, а тя до колко ще е склонна да я приеме?!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар