Алисия и Ники си гукат любовно в Милано (СНИМКИ)

Гласувайте за статията

Алисия и Ники не пропуснаха да се покажат като влюбени гълъбчета, Божинови няма да са сами

Алисия и Ники не отскочиха до остров Мавриций, както сториха Божинови, но затова пък използваха момента да се забавляват заедно в Милано, видя Kliuki.net.

Футболистът и певицата посетиха най-скъпия суши ресторант и се наслаждаваха на компанията си. Ники и Алисия винаги се събират, когато имат такава възможност. Те изкараха празниците с малкия Валерко, като Ники замести татко му доста успешно.

Детето тъгуваше, но въпреки това получи солидна доза внимание и подаръци. А после двойката намери време само за себе си. В Милано те обиколиха класните заведения и хотели, разменяха си ласки, далеч от родната суета, но и не пропуснаха да споделят част от преживяванията си.

Феновете веднага ги поздравиха и се трогнаха от гледката – понеже са толкова сладки и неподправени, те бяха обсипани с комплименти.

За жалост със същото не могат да се похвалят Валери и Николета.

Те редовно са хулени, че позират изкуствено, че плейметката прекалява с егоцентричните снимки… На нея не че й пука, след като в последния ден от почивката си обяви пред всички, че границата й е небето. Ние това го знаем, за красавицата няма никакви спирки, тя обича да е трън в очите на хората.

Алисия и Ники пък водят по-умерен и далеч от чуждите очи живот. Любовта им обаче е вдъхновяваща, поне за техните верни привърженици. Те не спират да ги хвалят и да се надяват най-сетне тяхното да има продължение.

Алисия отдавна намекна, че не сега е моментът за брак и деца, но не се знае как би могъл да я изненада Ники, нали?! Това си го знае само той, а и зависи дали е готов за подобна грандиозна стъпка.

Татко му и майка му сигурно ще се шокират, защото не приемат Али, но отскоро взели да допускат, че тя някой ден ще им стане снаха.

Вижте как си прекарват Алисия и Ники!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар