Алисия наду джуки като Мария! Не може да ги затвори!

Алисия наду джуки като Мария! Не може да ги затвори!
5 (100%) 1 vote

Алисия с устни като на Мария, не може да ги затвори

Леко нацупените устни, които Алисия показва на всяка снимка не са просто поза. След поредните корекции по лицето си, изпълнителката просто не може да ги затвори. Оказа се, че в желанието си да придобие по-плътни устни и по-изкусителна усмивка, изпълнителката така се е оляла с корекциите, че устните й са застинали в тази поза.

Папарашки снимки на Алисия по време на пазар затвърдиха това мнение. „Мислех си, че е просто поза, а се оказа, че наистина не може да ги затвори“, коментират съчувствено форумци от bg-mamma.com в мрежата.

Алисия наду устни като Мария

Алисия наду устни като Мария

Много от тях са на мнение, че певицата е прекалила с корекциите преди време. И вече е заприличала досущ на колежката си Мария. „Същата е като Мария. Още малко силикон и може да й стане близначка“, подмятат в мрежата.

Певицата предпочита да крие лицето си от папараци

Певицата предпочита да крие лицето си от папараци

Феновете на Алисия са категорични, че изпълнителката здраво се е увлякла с пластиките. На последните й снимки от участия също се вижда, че скалпелът май отново е играл по лицето на красавицата.

И на участия

Проблемът е забележим и по участия

За щастие устните на певицата не изглеждат толкова неестетични, както на миньончето на фолка. И на Алисия не й се налага да ги ретушира с фотошоп.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар