Алисия метна питиетата на участия – също като Галена

Алисия метна питиетата на участия, следва примера на колежката си Галена

Алисия метна чашите с питиета на участия, забеляза Kliuki.net.

Присъстващи на купона разказа, че певицата по принцип не прави такива издънки, но и тя напоследък следвала примера на Галена. Както знаете, колежката й от Пайнер редовно се налива заедно с клиентите в дискотеките.

Алисия
Алисия метна питиетата на участия

Това я сближава особено много с публиката, те й пълнят джобовете и деколтето с бакшиши, прегръщат я, обожават я, въхваляват я… Галена ги умее тези неща и явно Алисия е взела да се учи от нея.

Всъщност, тя няма нужда, защото така или иначе аудиторията в момента е на крака пред Алисия. Все пак, понеже решила да угоди на празнуващите, тя приела течността с градус и я гаврътнала на мига, споделят очевидци.

„Сигурно Алисия не си го позволява, но и тя си посръбва с удоволствие, не е по-различна от нормалните хора!”, коментират я потребители в мрежата. Любимката на хиляди се появи със стилен тоалет и пак обра точките.

Както и да съска Николета, Алисия си остава все така тотална идолка на младите. И за нейна жалост, получава повече комплименти, отколкото критики.

Но дали е удачно да вдига наздравици, докато е на сцена, това е съвсем отделен въпрос – вие преценете сами и вижте Алисия!

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.