Алисия крачка пред Николета – тези ботуши й отиват

Гласувайте за статията

Алисия този път може да натрие носа на Николета, че първа е повлякла крак с тези ботуши

Алисия първа нахлузи преди около седмица тези ботуши, видя Kliuki.net.

Всъщност тази борба за нас е напълно необяснима, но защитниците на двете звезди са се хванали за гушата отново.

Алисия

Алисия е една крачка пред Николета, коя копира другата?!

Поводът са модерните ботушки, с които вчера се появи Николета. Тя беше избрала сивия цвят, но съвсем наскоро Алисия показа супер крака на сцената, наконтена със същите, но в черно.

Какво съвпадение, нали?!

Поне за потребителите този път Алисия е записала точка в своя полза, а Николета може да се надява да бъде модна икона и пример.

Алисия

Алисия показа страхотна фигура

Плейметката неведнъж е изтъквала колко е в час с тенденциите и как всеки я копира.

Дали сега би казала същото за себе си?! Едва ли ще признае, даже и да е гледала от Алисия, но всъщност тя просто си е купила актуалните ботушки. Сега всяка втора дама ще видите, обута в тях, защото известните вече ги разхождат и се радват на придобивките си.

Войната между Николета и Алисия няма да стихне, тя стига до съвсем дребни детайли, които включват облекло, прически, маниери. Добре, че напоследък Николета е с малко по-различна фризура от Алисия.

Особено предвид, че посещават един салон, това определено си е постижение и най-сетне майсторът на косите им се е светнал, че трябва да спре да ги прави двойнички. Алисия и Николета се обиждат от такива сравнения, никак не им е приятно да бъдат забърквани в подобни схеми, където се удря право по егото им.

Така или иначе, изцепките трябва да се приемат откъм забавната им страна. Ако Алисия или Николета имат проблем с това, че носят идентични ботуши, то това си остава лично тяхна грижа…

За околните пък виси въпросът, дали Николета не се е изкушила да взаимства от стила на Алисия?!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар