Алисия изсъска на сплотените Николета и Валери (Колаж)

Алисия изсъска на сплотените Николета и Валери (Колаж)
5 (100%) 1 vote

Алисия едва се стърпя да не бълва огън навръх рождения ден на Николета, направи го няколко дни след това

Алисия умее да подхвърля косвени бомби към Николета и този път го направи успешно, видя Kliuki.net.

Певицата едва се стърпя да не бълва огън навръх рождения ден на плейметката. Обикновено все има нещо – я песен пусне по адрес на Божинови, я някаква друга магария сътвори. Този път настана мълчание и всички бяха изумени от хода й.

Алисия

Това е колажът, с който Алисия се подигра на Николета и Валери

Но не след дълго Алисия се изпусна колко подмолна може да бъде. Ударът дойде най-неочаквано и звездата засегна Николета и Валери по слабото място. Околните все им се присмиват, че са комична двойка, в която мъжът е поставен под чехъл.

А и всички знаят как Николета следи какви ги върши Валери в мрежата, откакто се сдобриха той спря почти да ползва Фейсбук. Пък есемесите му са под строгия поглед на Николета, каквото е и посланието на колажа. “Скъпи, кой ни е писал?!”, пита уж Бионсе, надничайки в телефона на Джей Зи.

Разбира се, отзивите са бурен смях и възгласи, в които се включи дори самият Ники Михайлов.

Изглежда Алисия държи да изтъкне пред футболиста, колко свободолюбива е тя и каква змия е бившата му Николета. Божинов е поставен на колене, унижението за него е най-голямо. Кискането в онлайн пространството скоро няма да спре, но Алисия си показа рогата и никой не я смята за невинна.

Николета и Валери прекараха един страхотен празник заедно, той долетя специално за съпругата си. И тогава обаче тръгнаха слухове, че тя не му обърща внимание, а той е като изгонен на събитието.

За сметка на това снимките за пред хората бяха на ниво. Двамата се гушкаха край скъпата торта и свидетелстваха уж колко са влюбени.

Ала Алисия също е съзряла този лицемерен театър, защитиха я някои и веднага е намерила начин да жегне Николета Лозанова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар