Алисия изобличена – топ 3 на лъжите й, които разкри фен!

Алисия изобличена – топ 3 на лъжите й, които разкри фен!
5 (100%) 1 vote

Алисия е тотално изобличена от фен, който изреди лъжите, с които тя си служи

Алисия лъже на поразия, твърди ядосан фен, научи Kliuki.net!

Алисия лъже за операциите, твърди фен, но това всъщност е известно

Алисия лъже за операциите, твърди фен, но това всъщност е известно

Той разобличава фолк звездата с убийствено писмо до изданието HotArena.net. По думите на изпращача Алисия вече започнала сериозно да дразни, тъй като се преструва по 3 основни теми и то е минала границата отдавна…

Ние не можем да твърдим дали точно така стоят нещата, но една от най-ключовите измами на Алисия била тази за операциите.

Алисия преди години

Алисия преди години

Тя не спира да говори как си е правила само нослето и бюста, а всъщност има повечко корекции.

Според отлично информирания Алисия не веднъж, а два пъти е изпилявала носа си, а и скулите й са съмнително подчертани, затова е крайно време да спре да хвърля прах в очите на хората, категоричен е той. Видно е още, че тя имала по-обемни устни, което също подсказва, че тя крие за всички намеси по лицето си.

Авторът на възмутителния коментар харесва Алисия и не се счита за хейтър. Той одобрява кариерата й и това, че тя се различава силно от останалите фолкаджийки, но не му допада поведението й.

Освен това му писнало да слуша блудкавите й обяснения по медиите и решил да я разкрие.

Алисия се прави, че не се занимава с Николета и е над тези неща, но защо тогава й посвещава песни?!

Това се пита още в сигнала до сайта, с което на практика Алисия е хваната във втора лъжа. „Тя знае, че това продава, а от скандала й с Николета и Валери, спечели много! И продължава да се възползва!”, убеден е потребителят.

И не на последно място, Алисия лъжела за това, че не е била приятелка с Емануела. Двете са били особено близки, но изпълнителката сега избягва темата, защото колежката й се прехвърли в лагера на Николета.

А вие смятате ли, че трябва да се спре с тези лъжи на Алисия?!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

2 коментара to “Алисия изобличена – топ 3 на лъжите й, които разкри фен!”

 1. Hili

  февр. 09. 2014

  А, бе момичета…..а, бе Алисиии, а бе Николети…..!
  А, бе стига сте се занимавали с глупости, бе! Аз тоя Валери много добре го разбирам защо се занимава с вас, ама вас не ви разбирам защо се занимавате с такива работи като….
  Ама, вземате да поучите малко, да почетете, да поразвиете тия мозъци…..
  То в главите ви само пари, маркови…еди какво си….заведения…
  Всъщност с това се изчерпва всичко!
  От мен да го знаете: ГУБИТЕ!!!
  Има много по-интересни неща.

  Reply to this comment
 2. кочан

  май 02. 2014

  Те луди курви. Само за пари мислят и за хуища. Николета роди и пак лапа хуй, даже с майка си заедно лапат хуй на тройка и после майка й нямало да й бъде най-добрата приятелка. И тези носове ги изпилили съвсем, то не бяха потошопи, то не бяха силикон, то не бяха фалшиви дрехи ушити по модел на истинските. То не бяха тъпи изказвания и фалшиви усмивки, то не бяха изкуствени екстеншъни, то не бяха всяка седмица смяна на цвета на косите, то не бяха бельота и солариуми, то не бяха лапане на хуища. Не се наситиха на хуй, не се налага. Все носовете им огромни и все не им достига достатъчно силикон. Кой знай колко апартамента купиха и още лапат пишки и още гъза си дават. Еми дано всичките мръсни пари, които спечелихте да изгорят и до шушка бедни да сте!!!

  Reply to this comment

Добавете коментар