Алисия изневерявала на Ники с Виктор Касъмов?

Гласувайте за статията

Алисия и Виктор Касъмов били любовници отдавна, но Ники Михайлов едва скоро научил за изневерите на певицата

Алисия-Касъмов

Алисия и Касъмов заедно?

Алисия изневерявала на Ники Михайлов с продуцента си Виктор Касъмов. Това е една от предполагаемите версии за раздялата между националния вратар и певицата. Според слуховете звездата на Ара Мюзик и шефът й имали тайна връзка от доста дълго време, за която Ники разбрал. Именно затова Михайлов така драматично събрал багажа на Алисия и й го пратил по куриер, както писахме преди няколко дни.

Аферата между Алисия и Виктор Касъмов е само една от версиите, за която съобщи HotArena.net. Друга вероятна причина може да са слуховете за изневери от страна на Ники Михайлов, който винаги го е играел Казанова. Ако беше така обаче, певицата щеше да е съсипана – само преди две години тя се раздели с Валери Божинов, след като научи за неговите изневери.

Алисия

Алисия след раздялата – изглежда доста добре

Алисия обаче далеч не изглежда в окаяно състояние. Само преди два дни я засякохме на участие и се веселеше повече отвсякога, а по лицето й нямаше и след от безсънни и сълзливи нощи.

Това ни навява на мисълта, че може би именно Алисия е поискала раздялата и е била отдавна готова за нея. А както знаем – клин клин избива и няма по-добър лек в една раздяла от новата любов. Дали наистина Алисия има връзка с Виктор Касъмов, предстои да разберем.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар