Алисия издокара Валерко – вдигат си семейно парти с Ники Михайлов!

Алисия издокара Валерко – вдигат си семейно парти с Ники Михайлов!
5 (100%) 1 vote

Алисия издокара Валерко заради Ники Михайлов – днес празнуват именния му ден

Алисия издокара Валерко - вдигат си семейно парти с Ники Михайлов

Алисия издокара Валерко – вдигат си семейно парти с Ники Михайлов

 

Алисия издокара Валерко заради Ники Михайлов!

Да, въобще няма нищо чудно в това, защото играчът днес празнува имен ден, а както изглежда, Алисия и той ще си вдигнат семейно парти, писа изданието HotArena.net.

Ники потвърди с достатъчно намеци, че ще празнува с приятелката си Алисия

Ники потвърди с достатъчно намеци, че ще празнува с приятелката си Алисия

Не само, че снимката на малкия Валери е правена в дома на Ники Михайлов, което личи от подовата настилка, а дори самият футболист намекна достатъчно ясно пред феновете си. Посланието му е многозначително. Той публикува статия за себе си, където щял да си пожелава желания на „златната рибка”.

Алисия е въпросната приятелка, с която Ники ще се забавлява тази вечер и околните веднага се зарадваха на новината, научи Kliuki.net.

А да не забравяме, че фолк певицата е зодия Риби – пък може да се каже, че е и „златна”. Щом още е на сърцето на Ники Михайлов, значи категорично е „рибката”, която може да изпълни всички негови мечти. Ники имал три желания, но най-интимното го запазва за себе си.

Нямаме нищо против изненадващо да научим, че се готви още по-интересно продължение на връзката им, стискат палци и почитателите на двойката.

Тяхната раздяла се оказа временна, Ники и Алисия пак са заедно и с издокарания Валерко днес ще си вдигнат семейно парти!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар