Алисия избухна: Нека Валери каже за детето! За пари не ми пука! (Цялата тирада)

Алисия избухна: Нека Валери каже за детето! За пари не ми пука! (Цялата тирада)
5 (100%) 1 vote

Алисия избухна, защото непрекъснато се пускат слухове колко зла е тя и как не позволява на Валери да си вижда детето

Алисия избухна и за първи път си позволи да бъде груба към слуховете, които я представят в светлината на злата бивша половинка, видя Kliuki.net.

Алисия

Алисия избухна след грозните слухове за Валерко

Тя не се стърпя да сподели недоволството си от твърденията, че забранявала на Валери да си вижда детето. Тези дни снимките на Ники и Алисия обикалят интернет пространството.

Двамата бяха на почивка в Италия и Валерко беше с тях. Личеше си, че са не само щастливи, но се държат като истинско семейство.

Алисия

Алисия с цяла тирада в мрежата

Изглежда това стана повод да се породят разни мнения, че Валери-младши няма как да изкара такива моменти с татко си…

А според феновете на Алисия, тези фишеци ги пуска именно Николета. Тя таяла такава злоба към певицата, че само се чудила какво да измисли и си ползвала контактите, за да се творят статии в медиите.

Дали това е вярно или не, ние не можем да кажем, но при всички случаи, Алисия отново се налага да изчиства името си. Тя напомни на всеки, че е най-добре да се допита директно до Божинов дали му позволява да е с Валерко.

Самият футболист прекарва много повече време с настоящата си съпруга и дъщеря им. Явно не успява да балансира добре и се стига до подобни грозни обвинения и последващи обяснения.

Алисия допълва, че въобще не й пука за парите, тъй като те не са й приоритет. С една дума – не е опряла до там, че да реве за джоба на Валери Божинов. А делата между тях са приключили отдавна по взаимно съгласие.

Вижте гневната тирада на Алисия!

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар