Алисия и Ники още се виждат? (Доказателства)

Алисия и Ники още се виждат? (Доказателства)
5 (100%) 2 votes

Алисия и Ники не са прекратили взаимоотношенията си, въпреки обявената раздяла

Алисия и Ники се виждат тайно, футболистът плаща за охраната й

Алисия и Ники все още се виждат тайно! Двамата обявиха, че се разделят, но въпреки това не са прекратили срещите си. За които певицата се кълне пред приятелки, че са само приятелски. И затова предпочита да не се разчува, тъй като ще се създаде излишен шум в медиите. И то при положение, че връзката им действително е приключила.

Алисия и Ники още се виждат тайно?

Алисия и Ники още се виждат тайно?

Дали това е истина, можем само да гадаем. Факт е, че веднага след раздялата между двамата, феновете им бяха убедени, че те ще се съберат отново. Тъй като не за пръв слагат край на отношенията си. Звездата на Ара обаче се кълне, че този път краят е окончателен. Без да потвърждава слуховете за любовницата на Ники, която всъщност се оказала причината за краха на отношенията им.

Защо тогава вратарят продължава да плаща за охраната й? Близки до изпълнителката разкриват, че Алисия движи нон стоп с гардове, заплатата на които се плаща от джоба на Михайлов-младши, научиха от hotarena.net. Дали наистина бившият й е толкова загрижен за нейната сигурност, че е готов да продължи да дава пари, въпреки, че с нея вече са разделени?

И това далеч не са единствените екстри, които певицата продължава да ползва благодарение на мамин Ники. Оказа се, че именно той се е погрижил да финансира визията й от клипа с Константин „Не си ти“.

Който излезе малко след като двамата се разделиха. Което означава, че или Ники се мъчи да й се реваншира заради измяната си с пловдивчанката Мария Лечева или двамата са запазили някакви приятелски отношения, макар да не го афишират публично, убедени са феновете.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар