Алисия и Ники Михайлов станаха за смях с виц

Гласувайте за статията

Сложните отношения между двамата и склонността на вратаря към изневери вдъхнови шегобийците

Вече години отношенията в любовния четириъгълник между Николета Лозанова, Валери Божинов, Алисия и Ники Михайлов вълнуват феновете на звездите. Певицата и плеймейтката си размениха мъжете, но докато Лозанова дава вид, че е постигнала семейна хармония, то Алисия отново беше поставена в ролята на измамената.

Виц за Алисия и Ники Михайлов взриви нета

Виц за Алисия и Ники Михайлов взриви нета

Ако се вярва на слуховете, Ники Михайлов се е скъсвал да й изневерява с всякакви знайни и незнайни хубавици. Запознати твърдят дори, че вратарят само чакал половинката му да замине някъде на участие и се отдавал на купони с жени. Тази информация, вярна или не, предизвика шегаджиите и те превърнаха двойката в герои на виц. От известно време в онлайн пространството се върти шегичката, в която Алисия уведомява футболиста, че отива до тоалетната и го моли да й пази мястото, понеже няма да се бави и ще се върне бързичко.

Шегата за нула време се превърна в хит сред онлайн потребителите, които се скъсват да я споделят. Интересно обаче как самата изпълнителка приема гаврата? Звездата на Ара е известна с факта, че не обръща особено внимание на опитите за провокация по неин адрес. Дали обаче е в състояние да подмине с мълчание гаврата, чудят се форумци?

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар