Алисия готова да се бори със зъби и нокти за Ники Михайлов

Алисия готова да се бори със зъби и нокти за Ники Михайлов
5 (100%) 2 votes

Певицата няма никакво желание за втори път да загуби добре платен мъж, който да задоволява капризите й

Повече от ясно е, че Алисия и Ники Михайлов отново са заедно. Макар да е публична тайна, че футболистът й сложи рога с отявлената й съперница Николета Лозанова, певицата твърдо е решила да преглътне достойнството си и отново да се събере с вратаря. А причината е повече от прозаична – пари.

Алисия е решила да се върне при Ники Михайлов

Алисия е решила да се върне при Ники Михайлов

Изпълнителката гледа сама сина си от Валери Божинов, който, както знаете, не плаща твърде голяма издръжка. Или по-точно, плаща достатъчно, за да може Алисия да осигури всичко необходимо на Валери-младши. Но не и за да задоволи собствените си капризи. А те, както феновете добре знаят, са доста – прически в скъпи козметични салони, маркови дрехи, екзотични екскурзии.

Затова Алисия решила да забрави за гордостта си и да преглътне, че за втори път мъж й слага рога и то отново с Николета, научиха от Hotarena.net. Певицата е твърдо решила да не позволи за втори път добре осигурен материално мъж да й се изплъзне от ръцете. Именно с цел да се направи неустоима, звездата на Ара все по-често е забелязвана в козметичните салони, където се подлага на всевъзможни процедури.

След което звездата се качва в специално изпратен за нея автомобил. С един от шофьорите на Ники Михайлов. „Определено е решила този път да не изпусне парите на Михайлов-младши“, смеят се феновете.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар